Nieuwsbrief (augustus/september 2019)

 

Geachte patiënt,

 

De zomervakantie is bijna achter de rug en inmiddels zijn de meesten onder u al weer naar school of druk aan het werk. 

Zo ook wij van Centrum Mondzorg Veendam : ons team staat graag voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond en stralend gebit.

Helaas zullen we het zonder tandarts Numan moeten doen.  Vanaf 1 september zal hij van zijn pensioen gaan genieten.  We zullen Gerk als zeer vakkundig en uiterst vriendelijke collega missen !

Tandarts Beems is inmiddels begonnen aan zijn opleiding tot kaakchirurg, ook hij was een aanwinst voor onze praktijk.  

We danken beide heren en wensen hun veel succes.

Het was een hele uitdaging om voor hun volwaardige opvolgers te vinden.

We zijn dan ook verheugd dat de heer Roelof Oosterlaan en mevrouw Katrin Visser de kwalitatief hoogstaande mondzorg kunnen voortzetten.  Beide tandartsen hebben inmiddels jarenlange ervaring en zullen u graag in samenwerking met de mondhygiëniste, preventie- en tandartsassistente, de op u aangepaste tandheelkundige zorg bieden !

Ook zijn we heel trots op onze nieuw digitale scanner. Hiermee is het gebruik van klei en lepels in de mond om afdrukken te maken overbodig geworden. Voortaan hoeven onze patiënten voor kronen, bruggen en beugels niet meer op te zien tegen het vervelende “happen”.  Daarenboven zijn de berekeningen van de mondinhoud door de geavanceerde computertechniek nauwkeuriger dan bij het happen.  

 

Mocht u nog meer informatie wensen aarzel dan niet en bel ons gerust op nummer 0598-820395.

U kunt ons uiteraard ook mailen naar info@centrummondzorgveendam.nl

 

Wij zullen u graag verder helpen.

Met vriendelijke groet,

 

Centrum Mondzorg Veendam