Voor en Na

Verhalen van patiënten

 • Ik durfde nooit een beugel te nemen. Ik was al 20 jaar en ik wilde niet als 20 jarige nog met een beugel rondlopen, maar ik wilde ook niet onzeker blijven over m'n gebit. Dus ik nam contact op met Ortho Stadskanaal en ik kon al snel langskomen voor m'n eerste afspraak. Na deze afspraak waren al m'n twijfels verdwenen en ik heb nooit meer spijt gehad van de keuze om een beugel te nemen. Ik heb ongeveer 2 jaar een beugel gehad en nooit heb ik last gehad tijdens het voetballen. Dus als je denkt dat het voor problemen gaat zorgen tijdens het sporten, dan kan ik je geruststellen. Ook als je denkt dat je te oud bent voor een beugel, je hoeft je nergens voor te schamen. Het gaat uiteindelijk om het resultaat.

Henk Bos

 • Door mijn kaakchirurg ben ik terecht gekomen bij de Ortho te Stadskanaal. Daar gekomen heb ik een goeie intake gesprek gehad met Sandra.

  Vol vertrouwen ben ik aan de behandeling begonnen. Ik zou de beugel 2 jaar moeten dragen . Maar uiteindelijk heb ik de beugel  geen 2 jaar gedragen.  Zo snel had ik resultaat.

  Ik ben blij dat ik een beugel heb gedragen. Ik heb mijn zelfvertrouwen weer gekregen. Durf weer te lachen. En ook weer lipstick,lipgloss op te doen. Zoals u/ jullie kunnen zien aan de foto"s is het echt een make over geweest. 

  Jessica Hilbrands

 • Al geruime tijd was ik niet tevreden over mijn gebit, na enige aarzeling toch besloten een afspraak te maken bij Ortho Stadskanaal. De gehele behandeling is keurig, maar vooral zeer snel verlopen. Alleen de eerste afdrukken voor de Insignia beugel gingen niet vlekkeloos, maar na een digitale meting was dat eigenlijk meteen opgelost.

  In totaliteit heb ik mijn beugel net een jaar moeten dragen. Het eindresultaat is geweldig, ik ben er erg blij mee.

  Voor iedereen die ook twijfelt zou ik zeggen gewoon doen!

  Rick Vos